Vodimo vas na projekciju filma Kraljev govor

Izvor: Filmske.com, 06.Mar.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na projekciju filma "Kraljev govor"

Filmski magazin Filmske.com u saradnji sa distributerskom kućom Cinears vas vodi na projekciju filma "Kraljev govor"(The King's Speech). Film je dobitnik Oskara za najbolji film, režiju (Tom Hooper) originalni scenario (David Seidler) i glavnu mušku ulogu (Colin Firth).
Pošaljite nam mail na karte (at) filmske.com sa vašim imenom, prezimenom i brojem mobilnog telefona, a u subject obavezno upišite "Kraljev govor". Rok za slanje mailova je ponedeljak 5. mart do 22h a dobitnike ćemo obavestiti mailom i sms porukom. 
Delimo 3x2 karte za utorak 17:45h u bioskopu Kolosej!
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

Kolin Firt želi da glumi vampira

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 01:35

LONDON - Kolin Firt je dobio Oskara za najboljeg glumca u filmu „Kraljev govor“ , izjavo je da spreman za sasvim novu ulogu i to kao sadistički vampir Piksel...Zanimljivo je da je scenario za ovaj film napisao glumac Ventvord Miler, koji se proslavio ulogom u seriji "Zakon braće”...Film će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.