SVI PRIČAJU O IZGLEDU BREDA PITA: Glumac je na dodeli Oskara svima pažnju privukao OVIM DETALJEM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 11:33

SVI PRIČAJU O IZGLEDU BREDA PITA: Glumac je na dodeli Oskara svima pažnju privukao OVIM DETALJEM (FOTO)

Komentari ne prestaju na mrežama!

Komentari na račun izgleda slavnog glumca Brada Pita na dodeli ovogodišnjih Oskara ne prestaju.

Bio je prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a obukao je klasično crno odelo. Postao je glavna tema na društvenim mrežama nakon što su gledaoci primetili jedan detalj - imao je repić.

Pre dodele nagrade, Pit je otkrio odakle mu je prva ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema filmovima.

- Moja ljubav prema filmovima započela je u lokalnom "drajv in" biskopu, gledajući Klnta Istvuda i Godzilu - rekao je Pit sa osmehom.

Brad finally appeared to present #Oscars award sporting a low man bun, #BradPitt Goodnight pic.twitter.com/4979x6GTYf

— Flaunted💙 (@TraceyBenmore) April 26, 2021

"Bred izgleda jako dobro, ali mora da odseče taj mali prljavi rep", "Volim te čak iako nosiš rep", "Ovo je početak službene kampanje da Bred Pit zadrži muški rep i donese nam dašak njegovog stila iz devedesetih", samo su neki od komentara na Tviteru.

Bred Pit je Oskara za najbolju sporednu glumicu dodelio 73-godišnjoj Joun Juh-jung. Tokom svog govora Joun je flertovala s Bredom.

Couple of the night. #Oscars pic.twitter.com/ZWnJdug4Dp

— Dino-Ray and the Cult Jam featuring Full Force (@DinoRay) April 26, 2021

- Gospodine Brede Pite, drago mi je da sam vas napokon upoznala. Gde ste vi bili dok smo snimali? - nasmejala je publiku u dvorani glumica.

Inače, Bred Pit je na 92. dodeli Oskara dobio priznanje za najboljeg sporednog glumca u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.