SKANDALOZNA ODLUKA HOLIVUDSKIH SRBOMRZACA: Lažna država u BORBI PROTIV Kralja Petra za Oskara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNA ODLUKA HOLIVUDSKIH SRBOMRZACA: Lažna država u BORBI PROTIV "Kralja Petra" za Oskara (VIDEO)

Konačna lista 16. decembra.

Američka filmska akademija objavila je spisak 93 zemlje koje su predale kandidature za Oskara u kategoriji Najbolji internacionalni film - na spisku se nalazi i tzv. Kosovo.

Američka filmska akademija objavila je sinoć spisak svih zemalja koje će se uzeti u obzir za izbor kandidata za prestižnu nagradu Oskar u kategoriji Internacionalni film.

Na spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalaze 93 zemlje, a u trci za najbolje ostvarenje nalazi se i naš "Kralj Petar I", reditelja Petra Ristovskog.

Interesantno je, međutim, da se na spisku nalazi i "država Kosovo" s filmom "Zana" rediteljke Antoanete Kastrati!

Tu su i Albanija s filmom "The delegation" Bujara Alimanija, Bosna i Hercegovina s ostvarenjem "The Son" Ines Tanović, Hrvatska "Mali" Antonija Nuica i Crna Gora s filmom "Neverending past" Andra Martinovića.

Akademija će spisak skratiti na deset kandidata, a imena ostvarenja koja će se naći u trci za Oskara biće poznata 16. decembra.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.