Rajan Gosling ljut FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 13:58

Rajan Gosling ljut FOTO

Rajan Gosling je razočaran što rediteljka filma "Barbi" Greta Gervig i glumica Margo Robi nisu nominovane za Oskara u dve glavne kategorije.

Glumac, koji je bio nominovan za sporednu ulogu Kena u bioskopskom hitu "Barbi", rekao je da je "izuzetno srećan" zbog svoje koleginice Amerike Ferere, koja je dobila nominaciju za najbolju sporednu glumicu za ulogu Glorije.

Greta Gervig nije dobila nominaciju za najbolju režiju, ali je bila nominovana zajedno sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Noom Baumbahom za najbolji adaptirani scenario, dok je Margo Robi izgubila nominaciju za najbolju glumicu, ali je bila prepoznata za najbolji film kao producent.

"Izuzetno sam počašćen što sam nominovan od svojih kolega zajedno sa tako izuzetnim umetnicima u godini sjajnih filmova. Nikada nisam mislio da ću ovo reći, ali takođe sam neizmerno počašćen i ponosan što sam uspeo da uđem u ulogu plastične lutke po imenu Ken, Međutim, nema Kena bez Barbike i ne bi bilo filma bez Grete Gervig i Margo Robi. Njihov rad je morao da bude prepoznat, one su zanemarene", rekao je Gosling za američke medije, prenosi "Surreycomet".

Njegova izjava usledila je nakon što je britanski producent Mark Ronson podržao Margo i Gretu, nakon što su on i Endru Vajat nominovani za Oskara za najbolju originalnu pesmu za baladu "I’m Just Ken".

"Salutiramo Rajanu i Margo jer ne postoji Ken bez Barbi i obratno. Ona je uspela da oživi ikoničnu lutku", rekao je Ronson.

Ronson je takođe spomenuo Gretu Gervig, za koju smatra da je zanemarena kao režiserka.

"Sve pohvale briljantnoj Greti Gervig, koja je donela viziju toplijeg sveta, koji nas je naterao da se vratimo u bioskope. Inspirisala nas je da budemo bolji nego što jesmo", zaključio je Ronson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.