Nema milosti u šou-biznisu: već se skidaju Pistorijusovi bilbordi

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema milosti u šou-biznisu: već se skidaju Pistorijusovi bilbordi

Samo nekoliko sati nakon što je obelodanjeno da je atletska zvezda Oskar Pistorijus, koji se proslavio trčanjem sa protezama umesto nogu, najverovatnije greškom ubio svoju devojku, njegov status od idola strmoglavo je srozan na nivo nepoželjne osobe u rodnoj Južnoj Africi.

Svet šou-biznisa ne zna za milost. Novac je tu prvi i jedini faktor odlučivanja, a sve što bi moglo da umanji profit smatra se nepotrebnim ili opasnim. Imati za zvezdu svoje promotivne kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << baš Oskara Pistorijusa - uopšte se ovog četvrtka nije svideo privatnoj televizijskoj kompaniji M-net.

Počev od 20. januara, M-net je TV gledaocima emitovao promotivne spotove za svoj prenos dodele čuvenih američkih Oskara, najpoznatijih filmskih nagrada. Uz spotove, u ovoj kampanji korišćeni su i bilbordi, a zajedno sa Pistorijusom angažovana su i dvojica komičara.

Međutim, kada je obelodanjena vest o tragediji u kući slavnog paraolimpijca i učesnika Olimpijskih igara u Londonu, M-net je brže, bolje počeo da uklanja bilborde sa južnoafričkih ulica, što su prolaznici i zabeležili u Johansburgu, odakle vam i prenosimo jednu njihovu amatersku fotografiju.

"Iz poštovanja i saosećanja prema porodici preminule, povlačimo celu svoju 'Oskar kampanju' u kojoj je Pistorijus i to odmah", poručio je portparol pomenute TV kompanije Lani Lombard.

Povezane vesti: Šta je sve Pistorijus imao u kući: Pištolj, pušku i bejzbol palicu Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik, ona htela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih!
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.