Matić učio Drogbu i Oskara kako se igra košarka

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić učio Drogbu i Oskara kako se igra košarka

Fudbaleri Čelsija igraće u subotu meč sa Kvins Park Rendžersima. Žoze Murinjo je održao veoma zanimljiv trening. Fudbaleri „plavaca“ igrali su košarku na treningu u četvrtak.

Jedan od najistaknutijih košarkaša među fudbalerima bio je Nemanja Matić. Srpski fudbaler je pokazao da nije slučajno što je košarkaška reprezentacija Srbije obradovala stanovnike naše zemlje, kada se sa Svetskog prvenstva vratila sa srebrnom medaljom. Matić je pokazao Drogbi, Oskaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i ostalim „plavcima“ šta znači kada neko dolazi iz zemlje košarke.

Na fotografijama sa treninga nema Branislava Ivanovića. Moguće je da je kapiten reprezentacije Srbije propustio trening ili je rešio da pusti Matića da donese pobedu u ovoj košarkaškoj utakmici.

Meč između Čelsija i Kvins Park Rendžersa na programu je u subotu od 16 sati.

OVDE možete pogledati fotografije sa treninga.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013,   Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Murinjo: Kosta igra protiv QPR

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo najavio je povratak u tim napadača Dijega Koste u meču protiv Kvins Park Rendžersa u subotu...Kosta nije igrao od početka oktobra zbog povrede butnog mišića..."Teško je kada na raspolaganju imate samo jednog napadača, ali se sa dvojicom situacija popravlja", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.