KLINT ISTVUD PORUČIO: Glasaću za Trampa, ovo je generacija pi*kica

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINT ISTVUD PORUČIO: Glasaću za Trampa, ovo je generacija pi*kica

Dvostruki dobitnik Oskara za režiju Klint Istvud rekao je da će na izborima za predsednika SAD u novembru glasati za Donalda Trampa jer uvek govori ono što misli.

Istvud smatra da oba kandidata nisu najbolji izbor za predsednika, kao i da obe stranke, demokrate i republikanci, izazivaju nepoverenje kod glasača.

Ipak, za Trampa se odlučio zato što ne brine toliko o političkoj korektnosti, već uvek kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ono što misli.

- Tramp je na putu nečega, jer je potajno svima dosta političke korektnosti i ulizivanja. Zapravo smo u generaciji p***ica. Danas smo svedoci situacije gde ljude optužuju da su rasisti i slično. Kada sam odrastao, takve stvari nisu shvatane kao rasizam- rekao je Istvud za magazin Eskvajer.

Veruje da bi demokratska kandidatkinja Hilari Klinton nastavila politiku koju je vodio aktuelni predsednik Barak Obama, a koju je Istvud u više navrata oštro kritikovao.

(Telegraf.rs / Agencije)


Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE I KLINT ISTVUD: Glasam za Trampa, uvek kaže ono što misli, živimo u generaciji pi*kica

Izvor: Kurir, 04.Avg.2016

...Istvud smatra da oba kandidata nisu najbolji izbor za predsednika, kao i da obe stranke, demokrate i republikanci, izazivaju nepoverenje kod glasača..Ipak, za Trampa se odlučio zato što ne brine toliko o političkoj korektnosti.."Uvek govori ono što misli, ali to ponekad nije dobro Svima je dosta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.