Hale Beri u gipsu, dublerka za noge!?

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hale Beri u gipsu, dublerka za noge!?

Dobitnica Oskara povredila nogu na relaks-danu u Španiji. Producenti njenog novog filma 'Cloud Atlas' u problemu. U bolnici u Španiji stavili joj nogu u gips.

Najpre se smrzavala u Škotskoj, a onda je poterao novi maler - povredila je nogu dok se opuštala od snimanja kadrova za novi film 'Cloud Atlas'.

Iako se u prvi mah mislilo da se povredila na snimanju, američka glumica je, zapravo, nezgodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << stala dok se šetala po Majorci u Španiji na svom slobodnom danu. U bolnici su joj stavili gips.
Prošle nedelje snimala je kadrove filma u Glazgovu, a ove nedelje snimanje je prebačeno u Španiju.
Nezgoda, koja se dogodila nekadašnjoj Bondovoj devojci, poremetila je tok snimanja, ali producenti su odlučni da nastave urpkos njenoj povredi. Ideja je da u onim kadrovima gde treba da se vide i noge uzmu dublerku(!?).
'Producenti će nastaviti prema predviđenom rasporedu snimanja', piše u saopštenju 'Vorner bradera' (Warner Brother).
Film 'Cloud Atlas' je adaptacija romana Dejvida Mičela koji prati živote ljudi koji su živeli od 19. veka do postapokaliptične budućnosti kroz šest različitih priča.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.