Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Jan.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi nominovani za Oskara na 47. FEST-u

Objavljene su zvanične nominacije za Oskara, a ceremonija dodele nagrada biće održana 24. februara, drugog dana 47. FEST-a. Neki filmovi koji su se našli u konkurenciji za prestižne zlatne statuete u zvaničnom su programu najpopularnijeg beogradskog filmskog festivala. Film koji otvara FEST, „Miljenica“ (The Favourite), apsolutni je rekorder sa čak deset nominacija, i to u … The post Filmovi nominovani za Oskara na 47. FEST-u appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Film koji otvara FEST rekorder sa 10 nominacija za Oskara

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2019

Nakon višemesečnih spekulacija, konačno su objavljene zvanične nominacije za Oskara. Ceremonija dodele nagrada biće održana 24. februara, drugog dana FEST-a, na kome možete pogledati neke od filmova koji su se našli u konkurenciji za prestižne zlatne statuete.. .  . Film koji otvara FEST,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.