Dženifer Hadson odbila ulogu u filmu Precious kako se ne bi ugojila

Izvor: Blic, 27.Dec.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Hadson odbila ulogu u filmu "Precious" kako se ne bi ugojila

Američka glumica i pevačica Dženifer Hadson otkrila je američkim medijima da je uloga u filmu "Precious" prvo bila ponuđena njoj, a nakon što ju je ona odbila, ulogu je prihvatila Gejbouri Sidib. Gejbori je za ulogu u tom filmu 2009. godine bila nominovana za Oskara.

- Nisam želela više da se gojim. Morala sam da se ugojim za ulogu Efie u filmu "Dreamgirls". Koliko god me "Precious" ganuo, želela sam ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja nema nikakve veze sa bilo kojom kilažom - priznala je 30-godišnja Dženifer.

Slavna glumica je osim po svojim ulogama i predivnom glasu, poznata i po tome što je smršala 30 kilograma i otvorila svoj centar za mršavljenje u Čikagu.

Povezane vesti: Šarliz Teron izgleda zastrašujuće u novom filmu "Prometej" Meril Strip će objaviti nepročitane govore koje je spremala za Oskara Ćerka Majkla Džeksona postaje glumica Filmski debi šestogodišnje Andželine Džoli Kejt Vinslet: Kada je reč o šminkanju, manje je više

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dženifer Hadson otpevala duet sa gojaznom verzijom same sebe

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 18:05

Zahvaljujući programu "Weight Watchers" glumica i pevačica Dženifer Hadson se prepolovila, a sada je snimila i reklamu u kojoj peva sa nekadašnjom verzijom same sebe upravo kako bi promovisala organizaciju koja joj je pomogla...U neverovatnom reklamnom snimku vidi se kako je Dženifer Hadson izgledala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.