Dženifer Hadson otpevala duet sa gojaznom verzijom same sebe

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Hadson otpevala duet sa gojaznom verzijom same sebe

Zahvaljujući programu "Weight Watchers" glumica i pevačica Dženifer Hadson se prepolovila, a sada je snimila i reklamu u kojoj peva sa nekadašnjom verzijom same sebe upravo kako bi promovisala organizaciju koja joj je pomogla.

U neverovatnom reklamnom snimku vidi se kako je Dženifer Hadson izgledala kada je započela sa dijetetskim programom "Wight Watchers" uz pomoć kog je izgubila preko 30 kilograma.

Međutim, Dženifer se nije odrekla svojih oblina i dalje izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veoma ženstveno, ali bez viška kilograma. Ipak, nedavno joj je bila ponuđena uloga u filmu za koji je trebalo ponovo da se ugoji, što je ona odbila.





Pogledajte duet dve Dženifer za pesmu "I Believe in You and Me":

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.