Dajte joj još jednog Oskara za LAŽ

Izvor: Mondo, 17.Nov.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dajte joj još jednog Oskara za LAŽ"

Gadan raskid glumice i verenika dobiće sudski epilog.

Oskarom nagrađena pevačica i glumica Dženifer Hadson rastaje se od verenika Dejvida Otunge nakon deset godina, a izgleda da će raskid biti "gadan".

Par je u vezi od 2007. godine i ima osmogodišnjeg sina Dejvida Danijela.

It's Sunday morning , so make a joyful noise! Mean time last Sunday after Sunday service and Sunday dinner our souls said ...

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << on Nov 12, 2017 at 9:47am PST

PR služba pevačice saopštila je da je zatražila i dobila zabranu prilaska za dojučerašnjeg verenika.

"Dženifer je od nadležnih organa dobila zabranu prilaska za Dejvida, zatraženu sa ciljem zaštite najboljih interesa maloletnog deteta," naveli su zastupnici Hadsonove.

Međutim, advokatica njenog bivšeg priča drugu priču.

"Raskid je 'pripreman' već dugo, i Dženifer i Dejvid su nedeljama razgovarali o tome kako da sporazumno reše pitanje starateljstva. Kada je postalo jasno da će gospodin Otunga, kao glavni negovatelj i osoba koja izdržava dete, dobiti starateljstvo, gospođica Hadson je podnela zahtev za zabranu prilaska bez ikakve osnove. Mislila je da će dobiti još jednog Oskara za ulogu žrtve, a sve svoje tvrdnje moraće da dokaže na sudu" rekla je za "TMZ" Trejsi Rico.

Dženifer se proslavila 2004. u finalu "Američkog idola"...



Izvor: YouTube

...a dve godine kasnije je dobila ulogu u filmu "Devojke iz snova" za koju je osvojila Oskara.



Izvor: YouTube

Pre devet godina, doživela je stravičnu tragediju. U oktobru 2008. godine, Vilijam Balfur, bivšu suprug njene sestre Džulije, ubio je njenu majku Darnel, brata Džejsona i sedmogodišnjeg nećaka Džulijena. Balfur je osuđen na tri doživotne robije i još 120 godina zatvora.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.