U Beogradu skoro polovina obolelih, slede Valjevo, Ćuprija i Niš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu skoro polovina obolelih, slede Valjevo, Ćuprija i Niš

Od 659 slučajeva virusa korona u Srbiji, najviše ih je, 289, u Beogradu, a slede Valjevo sa 47 i Ćuprija sa 41 obolelim, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

U Nišu je registrovano 37, u Kragujevcu i Kruševcu po 18, Čačku 11, Vranju i Leskovcu po devet, a u Novom Sadu i Požarevcu po osam.

U Pirotu i Užicu ima po šest pozitivnih, u Paraćinu i Kikindi po pet, u Alibunaru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjaninu po tri, a u Zaječaru, Kraljevu, Novom Pazaru, Pančevu i Subotici po dva.

Po jedan zaraženi registrovan je u Bačkoj Topoli, Veterniku, Vrnjačkoj Banji, Vršcu, Ivanjici, Jagodini, Lučanima, Rumi, Svilajncu, Smederevu, Somboru, Sremskoj Kamenici, Sremskoj Mitrovici, Sremskim Karlovcima, Temerinu i Staroj Pazovi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje,   Zaječar,   Kragujevac,   Subotica,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virus korona po gradovim: Najviše obolelih u Beogradu, slede Valjevo, Ćuprija i Niš

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Od 659 slučajeva virusa korona u Srbiji, najviše ih je, 289, u Beogradu, a slede Valjevo sa 47 i Ćuprija sa 41 obolelim, saopštilo je Ministarstvo zdravlja...U Nišu je registrovano 37, u Kragujevcu i Kruševcu po 18, Čačku 11, Vranju i Leskovcu po devet, a u Novom Sadu i Požarevcu po osam...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.