Stara Pazova: Postavljeni kontejneri sa dezinfekcionim sredstvima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Postavljeni kontejneri sa dezinfekcionim sredstvima

U centrima svih mesta u opštini Stara Pazova dostupni su kontejneri sa besplatnim dezinfekcionim sredstvima u cilju doprinosa zaštiti od širenja epidemije virusa Korona.

Ovu meru sprovodi JKP "Vodovod i kanalizacija" j.p. Stara Pazova u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije opštine Stara Pazova.

Važna napomena za građane je da je sredstvo na bazi natrijum hipohlorita i da nije potrebno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se razblažuje prilikom upotrebe.

Koristi se isključivo za dezinfekciju spoljnih prilaza i unutrašnjih površina (podovi, pločice, kupatila, kvaka itd).

Kontejneri sa dezinfekcionim sredstvom postavljeni su na sledećim mestima: STARA PAZOVA na Trgu, NOVA PAZOVA na pijaci, VOJKA ispred Doma kulture, KRNjEŠEVCI ispred ambulante, GOLUBINCI ispred mesne zajednice, SURDUK ispred mesne zajednice, BELEGIŠ ispred mesne zajednice, STARI BANOVCI ispred mesne zajednice, NOVI BANOVCI ispred mesne zajednice, KABLAR parking između blagajne JKP "Vodovod i kanalizacija" i mesne zajednice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.