Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:20

Branislav Lečić tužio ćerku Gagija Jovanovića i Branke Pujić, jer ga je ODBILA

Glumica se oglasila i otkrila detalje sukoba.

Glumac Branislav Lečić, našao se na meti osuda javnosti kada ga je, njegova koleginica, glumica Danijela Štajnfeld, 2021. godine optužila za seksualno zlostavljanje.

Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kojem je nekoliko meseci pre optužnice, poznala javnost u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Ovoga puta, Branislav Lečić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našao se u poziciji tužioca. Podneo je tužbu protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović, ćerke poznatog glumačkog para Dragana Jovanovića i  Branke Pujić. Razlog tome, jeste njeno odbijanje da podeli kadar s njim u jednoj domaćoj seriji.

Anđela je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“. Lečić, sada traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti“ - izjavila je Anđela Jovanović.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

U Lečićevoj tužbi, kako prenosi "Blic" navodi se da kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta.

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću  imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.