Srbija: Jedna osoba preminula, 34 novozaraženih korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2020, 16:26

Srbija: Jedna osoba preminula, 34 novozaraženih korona virusom

U Srbiji je u poslednja 24 sata još jedna osoba preminula od posledica zaraze korona virusom, objavljeno je na sajtu Ministaratva zdravlja. Od poslednjeg preseka, testirano je 2.488 osoba i utvrđeno novih 34 slučaja zaraze, pa se tako broj zaraženih od početka pandemije popeo na 11.193. Ukupan broj hospitalizovanih je 657, na respiratorima je 12 osoba, a u Srbiji je od korona virusa umrlo 239 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mišustin: Građani da još ne planiraju odlaske u inostranstvo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2020

Ruski premijer Mihail Mišustin izjavio je danas da građani Rusije ne požuruju sa planovima odmora u inostrantvu, kako bi se isključio rizik širenja korona virusa. "Epidemiloška situacija je u drugim zemljama različita i niko ne može da turistima garantuje zaštitu od zaraze korona virusom",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.