MUP: Predao se muškarac koji je pretio samoubistvom u naselju Braće Jerković

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Predao se muškarac koji je pretio samoubistvom u naselju Braće Jerković

Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su rešili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerković, gde se jedan policijski službenik, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Četrdesetdvogodišnji muškarac je, nakon višečasovnih pregovora, sam izašao iz stana i predao se policiji.

Kako su mediji ranije javljali, naoružani muškarac se oko podneva zabarikadirao se u stan, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pretio skokom, a onda se povukao.

MUP je potvdio da je reč o policajcu kod kojeg je bio služeni pištolj.

Pregovarači uspostavljaju kontakt s naoružanim muškarcem zaključanim u stanu u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas saopštilo da njegov pregovarački tim pokušava da uspostavi kontakt s četrdesetdvogodišnjim muškarcem koji se naoružan zaključao u jednom stanu u beogradskom naselju "Braće Jerković".

Došli su policija, ekipa Hitne pomoći i vatrogasci.

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, navodi se u saopštenju.

Pretpostavlja se da je taj muškarac naoružan, preneli su ranije mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Predao se muškarac koji je pretio samoubistvom u naselju Braće Jerković

Izvor: Beta, 18.Nov.2019

Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su rešili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerković, gde se jedan policijski službenik, nakon svadje sa suprugom, zaključao u stanu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Četrdesetdvogodišnji muškarac je,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.