Kusturica i suvozač sa mesta nesreće hitno prevezeni u Beograd: Poznati prvi detalji udesa

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica i suvozač sa mesta nesreće hitno prevezeni u Beograd: Poznati prvi detalji udesa

Kako je u četvrtak uveče kasno javnljeno, proslavljeni reditelj Emir Kusturica doživeo je saobraćajnu nesreću na putu Beograd - Čačak.

Kusturica je bio na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu, koji se, prema prvim, nezvaničnim informacijama, dogodio na novoj obilaznici oko Ljiga.

Nesreća se dogodila oko 23 sata, kada je automobil "mercedes", kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << upravljao Vićentije sletelo sa puta.

Još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih je vozač izgubio kontrolu nad volanom.

Iako se prvobitno pojavila informacija da su nakon ukazane prve pomoći, na licu mesta, putnici upućeni su na dalju dijagnostiku u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, oni tamo nisu bili.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kako je za Telegraf.rs potvrđeno u ovoj ustanovi, reditelj i Vićentije nisu bili uopšte u bolnici, već su odmah, sa lica mesta hitno prevezeni za Beograd.

Još uvek nema informacija u kom stanju se nalazi Emir Kusturica, kao ni vozač za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati prvi detalji SAOBRAĆAJNE NESREĆE Emira Kusturice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2017

Nesreća se dogodila oko 23 sata..Kako je u četvrtak uveče kasno javljeno, proslavljeni reditelj Emir Kusturica doživeo je saobraćajnu nesreću na putu Beograd – Čačak...Kusturica je bio na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu, koji se, prema prvim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVI DETALJI UDESA SLAVNOG REDITELJA Emir Kusturica povredjen na obilaznici kod Ljiga

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2017

BEOGRAD - Slavni filmski reditelj Emir Kusturica doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću na putu Beograd - Čačak...Kusturica je bio na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu, koji se, prema prvim, nezvaničnim informacijama, dogodio na novoj obilaznici oko Ljiga...Nesreća...

Nastavak na medio.rs...

Emir Kusturica doživeo saobraćajnu nesreću, sleteo s puta

Izvor: Prva.rs, 02.Jun.2017

Pratite nas i na Viberu!​ Mercedes" kojim su putovali Kusturica i njegov vozač Vićentije Savić na deonici oko Ljiga sleteo je sa puta, posle čega su obojica prebačeni u valjevsku bolnicu.. Udes se dogodio na novoj zaobilaznici, u oštroj krivini na delu puta koji nije bio dovoljno dobro obeležen,...

Nastavak na Prva.rs...

Za dlaku izbegli smrt: Prve fotografije automobila kojim je Kusturica sleteo sa puta kod Ljiga (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017

Filmski reditelj Emir Kusturica povređen je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak oko 23 časa, kada je automobil “mercedes”, kojim je upravljao Vićentije Savić (67), sleteo sa puta, pišu Novosti...Kusturica je bio na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.