Izvor: Blic, 16.Jul.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBLJE, ŠUMA, IZLETIŠTA... Komarci zaraženi VIRUSOM ZAPADNOG NILA suzbijeni na svim lokacijama u Beogradu

Komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila okriveni su krajem juna na beogradskim lokacijama u Glogonjskom i Jabučkom ritu, Ovči, groblju Orlovača i obrenovačkoj šumi Zabran. Intenzivni tretmani suzbijanja odraslih formi komaraca su sprovedeni na ovim lokacijama odmah po dobijanju pozitivnih rezultata na prisustvo virusa, saopštili su za "Blic" iz Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju. Analize novih uzoraka komaraca sa svih datih lokacija pokazale su odsustvo virusa. Za sada nema obolelih od groznice Zapadnog Nila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GROBLJE, ŠUMA, IZLETIŠTA... Komarci zaraženi VIRUSOM ZAPADNOG NILA suzbijeni na svim lokacijama u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019

Komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila okriveni su krajem juna na beogradskim lokacijama u Glogonjskom i Jabučkom ritu, Ovči, groblju Orlovača i obrenovačkoj šumi Zabran...Intenzivni tretmani suzbijanja odraslih formi komaraca su sprovedeni na ovim lokacijama odmah po dobijanju pozitivnih rezultata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.