Očekujem 14. maja miting koalicije

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Očekujem 14. maja miting koalicije"

 
(vesti online) Lider Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da očekuje miting koalicionih partnera 14. maja u Beogradskoj areni na kome bi podneli izveštaj o radu.

 

Marković je u intervjuu "Politici" rekao da je kolaicionim partnerima JS, Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) i Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) predložio da 14. maja na mitingu u Areni podnesu izveštaj o tome šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << urađeno, šta je obećano i razlozima zbog kojih neka obećanja nisu ispunjena Predsednik JS je rekao da je SPS prihvatio njegov predlog i da očekuje da će ga prihvatiti i PUPS.Ostatak vesti pročitajta na linku
 
 
 

palmaocekujemiting koalicijepodnosenje izvestaja
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.