Hrvatski pevač o uspehu Aleksandre Prijović: Moramo i mi da se potrudimo

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 17:24

Hrvatski pevač o uspehu Aleksandre Prijović: "Moramo i mi da se potrudimo"

Pevačica Aleksandra Prijović postigla je enorman uspeh ove godine sa svojom turnejom "Od istoka do zapada",a svoj komentar dao je i hrvatski pop pevač Toni Cetinski.

Nakon tri održana koncerta u beogradskoj areni, zakazala je i pet koncerata u areni u Zagrebu, na čemu su joj pozavidele mnoge kolege, s obzirom da to ni hrvatskim pevačima nije pošlo za rukom.

Pop pevač Toni Cetinski pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je svoju mlađu koleginicu i istakao da se i oni moraju potruditi ukoliko žele ovakav uspeh.

"Ma možemo samo da čestitamo devojci i poželeti joj da je zdravlje posluži i da odradi tih pet arena. Mi moramo imati svoj kvalitetan odgovor u smislu kvalitetne muzike i da se potrudimo da i mi imamo pet arena", rekao je bez grama sujete Toni za InMagazin.

Podsetimo, Aleksandra Prijović održala je brojne koncerte širom regiona u poslednjih mesec dana. Poslednji je bio u Nišu, u hali "Čair", a mnogi komentarišu da je ovo bio spektakl za pamćenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.