Novogodišnja čarolija! Verila se unuka Bate Živojinovića: Deda me i dalje čuva sa neba!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja čarolija! Verila se unuka Bate Živojinovića: Deda me i dalje čuva sa neba!

Unuka preminulog velikana Bate Živojinovića i supruge Lule Živojinović, Dina, verila se tačno po prelasku 2016. godine u novu godinu. Dina je zaprošena na Šri Lanki i oduševljeno opisuje čin veridbe:

Nisam očekivala stvarno! Nikola i ja smo u vezi već 10 meseci i živimo zajedno. Proveli smo doček Nove godine na jugu Šri Lanke, u Mirisi, gde je u ponoć kleknuo na jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koleno i zaprosio me tačno u ponoć. Bilo je neverovatno! Moj najbolji drug koji je odavde, nas je upoznao prošle godine i on mu je pomogao da sve bude po mom ukusu. Plakala sam od sreće“, kaže Dina i dodaje:

Po srpskom običaju je nazvao mog oca da ga pita za blagoslov i to mi je mnogo značilo, pošto se još nisu upoznali uživo”.

Protekla godina je bila tužna za celu Srbiju i porodicu Živojinović.

Ovo je bio najlepši način da započnem novu godinu i da se nadam boljoj budućnosti. Žao mi je što sam sa svim članovima porodice podelila ove vesti, osim sa dedom. Ali, sve u svoje vreme. Bata je znao da sam u vezi sa Nikolom i to je meni dovoljno jer sam sigurna da me i dalje čuva, izdaleka. Meni je bitno da je Nikolu prihvatila moja porodica, kao što je i njegova prihvatila mene“, iskrena je Dina.

Otkriva i kakav je njen verenik.

Nikola je veoma vredan, pametan i dobar. Ima sve kvalitete koje bi neko mogao da poželi za unuku, ćerku, sestru…”, objasnila je Batina unuka za Blic.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VERILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Žao mi je što sa dedom nisam mogla da podelim ovu vest!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2017, 12:27

...Dina  kaže da je presrećna što će ostatak života provesti sa Nikolom, ali da joj je žao što deda nije doživeo da čuje ovu radosnu vest.."Žao mi je što sam sa svim članovima porodice podelila ove vesti, osim sa Batom On je znao da sam u vezi sa Nikolom i to je meni bilo dovoljno, jer sam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.