(FOTO) Pogledajte hit fotku: Barak Obama jaše svog belog dedu

Izvor: Press, 09.Jul.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Pogledajte hit fotku: Barak Obama jaše svog belog dedu

Ova fotografija nastala je kada je Obama imao samo četiri godine i ona najbolje svedoči da je  i američki predsednik nekada bio samo obično dete.
Stenli Danam je sa svojom suprugom Medlin praktično podigao Obamu i imao je veliki uticaj na aktuelnog predsednika SAD.

 
Obamini baba i deda po majci rođeni su u Kanzasu i živeli su u četiri države pre nego što su se trajno nastanili na Havajima. Stenli Danam je preminuo 1992. godine.
Na fotografiji se vidi mali Obama koji srećno jaše svog belog deku u plićaku...

Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) Pogledajte kako je legendarni Bora Todorović izgledao kao dečak

Izvor: Press, 09.Jul.2014

Zahvaljujući fotografiji koja je snimljena na Slaviji davne 1939. godine, sada možemo videti i kakav je Bora bio onda kada niko nije ni slutio kakva će glumčina postati.. U povorci đaka, koji se najverovatnije spremaju za Vrbicu, mali Bora se nalazi u prvom redu, treći s leva.. .  . Bora Todorović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.