Bred i Anđelina iznajmili ceo restoran:  Mrzelo ih da čekaju na sto!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jul.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Anđelina iznajmili ceo restoran: Mrzelo ih da čekaju na sto!

Glumački par Anđelina Žoli i Bred Pit, uskoro će početi sa snimanjem novog filma na ostrvu Gozo, a kako bi bili sigurni da će svakog dana imati najbolje mesto u obližnjem restoranu, oni su uradili nešto sasvim neobično.

Naime, Pit i Žolijeva su odlučili da iznajme obližnji restoran na plaži na čitava tri meseca, koliko će i trajati snimanje filma.

Naziv njihovog novog filma je "Pokraj mora", a restoran na obali Malte koji su zakupili, spada u jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << od najpoznatijih na ovom ostrvu.

Sandra Vela, vlasnica ovog objekta, navela je da novac koji su joj oskarovci ponudili nije dovoljan kako bi zatvorila na tri meseca, ali da je ipak pristala jer su u pitanju njih dvoje.

"Obično zarađujem više od ovoga za tri meseca, ali šta je tu je. Ne dešava se svaki dan da uslužuješ ovakve goste", rekla je Sandra.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Može im se: Bred i Anđa iznajmili ceo restoran

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2014

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit, uskoro će početi sa snimanjem novog filma na ostrvu Gozo, a kako bi bili sigurni da će svakog dana imati najbolje mesto u obližnjem restoranu, oni su uradili nešto sasvim neobično...Oni će uvek imat najbolji sto: Anđelina i Bred iznajmili restoran na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.