Angelina Jolie odustala od Sarajeva

Izvor: Filmske.com, 03.Nov.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Angelina Jolie odustala od Sarajeva

Slavna holivudska glumica Andželina Žoli navodno je odustala od snimanja svog rediteljskog prvenca “Bezimena ljubavna priča” u Sarajevu, već će kamere zabeležiti samo panoramu grada, a scene koje je trebalo da se snime u BiH, snimaće se u Budimpešti.

Do ovog obrta došlo je zbog odluke ministra kulture i sporta Gavrila Grahovca koji je povukao odluku da Andželini dozvoljava snimanje, pa odobrio i to nakon što je Bakira Hasečić iz udruženja “Žene, žrtve rata” negodovala zbog scenarija u kojem se Bošnjakinja zaljubljuje u Srbina koji ju je silovao.
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na Filmske.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angelina Jolie: Nikada ne bih banalizirala ono kroz šta su žrtve u BiH prošle

Izvor: Cafe.ba, 03.Nov.2010

Želim da još jednom istaknem duboko saosjećanje s pripadnicama Udruženja Žena - žrtva rata koje su pretrpjele teške patnje te da nikada ne bih banalizirala ono kroz šta su prošle, istaknula je slavna glumica Angelina Jolie u pismu koje je jučer putem UNHCR-a uputila ovom udruženju.

Nastavak na Cafe.ba...

Andželina Žoli: Glasine o prekidu snimanja mog filma nisu tačne

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 00:05

Nakon što su medije preplavile informacije o tome da Anđželina Žoli i ekipa njenog rediteljskog prvenca, filma “Bezimena ljubavna priča”, prekidaju snimanje u Bosni zbog “spornog” scenaria u kojem se Bošnjakinja zaljubljuje u Srbina koju ju je silovao, lepa glumica uputila je pismo UNHCR-u...

Nastavak na Blic...

Andželina šeta po ruševinama Sarajeva - u Budimpešti!

Izvor: Blic, 04.Nov.2010

Holivudska zvezda Andželina Žoli uslikana je danas kako se šeta filmskim setom u Budmpešti koji treba da dočara razrušeno Sarajevo tokom rata u BiH. Inače, glumica se ponovo obratila udruženju “Žene-žrtve rata” iz BiH putem pisma kojim je pokušala da ih još jednom razuveri da će priča...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.