Muž Ejmi Vajnhaus: 20.000 funti ako pretučeš Pita Doertija

Izvor: Blic, 16.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Ejmi Vajnhaus: 20.000 funti ako pretučeš Pita Doertija

Ljubomorni muž britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, Blejk Filder-Sivil ponudio je svom poznaniku iz zatvora 20.000 funti da frontmena grupe "Bejbišembls" Pita Doertija "razbije u paramparčad", prenosi britanski "San".

Filder-Sivil (26), koji je veći deo braka sa Ejmi (24) proveo iza rešetaka zbog nanošenja teških telesnih povreda vlasniku paba, a potom i podmićivanja istog da bi incident zataškao, bio je uveren da je njegova žena u ljubavnoj vezi sa jednako problematičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muzičarem Doertijem (29).

Dok je ležao u londonskom zatvoru, Filder-Sivil je video slike na kojima su Ejmi i Doerti fotografisani zajedno i čak pretpostavio da Doerti njegovu ženu snabdeva drogom.

On je tada prišao kolegi zatvoreniku Ričardu Litlu, osumnjičenom za ubistvo, i ponudio mu 20.000 funti da pretuče Doertija.

"Neprestano me je molio da pošaljem neke ljude kod Doertija", kaže Litl i dodaje da je Filder-Sivil verovao da on poznaje neke ljude koji bi mogli da Doertija "razbiju u paramparčad".

Kada je Litl pušten iz zatvora, Sivil je nastavio da ga zove sa tajnog mobilnog telefona, i dalje ga moleći da pošalje nekoga da "sredi" Doertija. Iako je Litl prijavio ovaj slučaj policiji, policija nije ništa uradila u vezi sa tim.

Ejmi Vajnhaus u bolnici

Britanska soul pevačica Ejmi Vajnhaus danas je hospitalizovana nakon što se onesvestila u svom domu u Londonu, prenosi muzički list "Nju mjuzikal ekspres" na svom sajtu. Pevačica je podvrgnuta pregledima i "brzo se oporavila". Prema rečima njenog portparola, za sada se ne zna zbog čega se onesvestila i pevačica će možda biti zadržana u bolnici preko noći, navodi list. Ejmi Vajnhaus (24) poznata je po hitovima "Rehab" i "You Know I'm No Good" ali i po burnom privatnom životu i problemima sa drogom. (Beta)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.