To je ona UOBRAŽENA! Aleksandra Radović nije bila 25 godina u rodnom Bogatiću! Evo ŠTA o njoj kažu komšije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"To je ona UOBRAŽENA!" Aleksandra Radović nije bila 25 godina u rodnom Bogatiću! Evo ŠTA o njoj kažu komšije

Druga strana naše poznate pevačice...

Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspevala u tome.

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pevačica je bila stanovnik Bogatića.

Malo je komšija i poznanika koji je se sećaju ovde, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.

- Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sećam dok je bila devojčica, mislim da ona ovde ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđala - ispričala je jedna starija gospođa.

Slično su rekli i drugi meštani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živela popularna pevačica govore da je nisu sretali duže od dve i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan pre nekoliko godina. Na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović. Ljubazna gospođa Gordana rekla je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.

- Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dve smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo videla. Kada je upisala fakultet, retko je dolazila u Bogatić. Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro... Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se - rekla je Gordana.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.