ALEKSANDRA ZABORAVILA ODAKLE JE DOŠLA! Pevačica u rodnom Bogatiću nije bila više od 25 godina! A evo šta meštani kažu o njoj!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA ZABORAVILA ODAKLE JE DOŠLA! Pevačica u rodnom Bogatiću nije bila više od 25 godina! A evo šta meštani kažu o njoj!

U mestu gde je stasala poznata pevačica bivše komšije sećaju se kakva je bila kao devojčica i govore zašto je dugo nisu videli

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"To je ona UOBRAŽENA!" Aleksandra Radović nije bila 25 godina u rodnom Bogatiću! Evo ŠTA o njoj kažu komšije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 11:11

Druga strana naše poznate pevačice....Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspevala u tome...Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.