Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Pagonis pobednik pete epizode šoua “Tvoje lice zvuči poznato”

Petu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu “Tvoje lice zvuči poznato” obeležili su dirljivi i emotivni, izvanredni, ali i duhoviti nastupi koji su izazvali suze i smeh. Stalnom žiriju, u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, pridružila se Ana Kokić, kao specijalni član žirija. Pobednik je Nenad Pagonis. Nagradu od 1.000 evra doniraće The post Nenad Pagonis pobednik pete epizode šoua “Tvoje lice zvuči poznato” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Pobednik šoua nagradu od 1.000 evra darivao bolesnom dečaku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2017

Petu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu "Tvoje lice zvuči poznato" obeležili su dirljivi i emotivni, izvanredni, ali i duhoviti nastupi koji su izazvali suze i smeh...Stalnom žiriju, u sastavu: Aleksandra Radović, koja je pokazala svoju novu frizuru, Andrija Milošević, Branko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.