Grandovac Nikola Bokun: Aleksandru Radović cenim i pored teških reči!

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 04:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grandovac Nikola Bokun: Aleksandru Radović cenim i pored teških reči!

Takmičar iz „Zvezda Granda“ ne ljuti se na svoju bivšu mentorku Aleksandru Radović, ali ipak smatra da nije pogrešio što se odlučio za muzičko takmičenje na „Pinku“

– Aleksandru Radović previše cenim i poštujem i ne bih sebi dao za pravo da sa njom ulazim u bilo kakvu verbalnu polemiku. Ona je žena koja je meni puno pomogla i od nje sam dobio dvogodišnju stipendiju i to nikada neću zaboraviti. Smatram da je dobro što postoji konkurencija i što mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mladi imamo šansu da se pokažemo, jer je danas najteže dobiti priliku za dokazivanje, izjavio je za „Pulsonline“ Nikola Bokun, mladi pevač iz takmičenja „Zvezde Granda“ i bivši učenikpoznate pop pevačice.

Upitali smo Bokuna zašto se nije odlučio da se okuša u „Prvom glasu Srbije“, gde je Aleksandra Radović članica žirija, na šta nam je on odgovorio:

– Poznajem dosta učesnika „Prvog glasa Srbije“, jer smo se zajedno družili i takmičili čak i na nekim dečijim festivalima, a za neke od njih i glasam. Izabrao sam „Grand“, kao najveću i najozbiljniju produkcijsku kuću kod nas, a „Zvezde Granda“ kao emisiju koja je godinama u samom vrhu gledanosti. Ja sam prezadovoljan i ovo takmičenje mi je donelo samo pozitivne stvari.

Aleksandra Radović je izjavila na televiziji „BN“ da joj je jako žao kada se njeni bivši učenici takmiče u „Zvezdama Granda“ jer je to dijametralno suprotno od onoga što ona radii i da u takvim slučajevima tim bivšim učenicima odbija i da daje savete kada joj se obrate.

Osim Bokuna, u “Zvezdama Granda” bivši učenici Radovićeve su i Ana Sević i Milica Pavlović.

Inače, Nikolu ćemo u takmičenju imati prilike da gledamo i slušamo tek od februara kada se on priključuje muškoj grupi, jer ga to sleduje kao takmičara koji je u prošloj sezoni bio među top 12.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.