Dragana Mićalović kao Pink pobednik četvrte epizode TLZP ( VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mićalović kao Pink pobednik četvrte epizode TLZP ( VIDEO)

Četvrtu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu "Tvoje lice zvuči poznato", obeležili su vatreni nastupi, vratolomije, ali i nežne, emotivne balade. Stalnom žiriju, u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, pridružila se Jelena Karleuša, kao specijalni član žirija.

Dragana Mićalović pobednica je četvrte epizode, a izvela je tačku od koje je svima na trenutak zastajao dah.

Gaga je oduševila nastupivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao Pink i svojim čuvenim plesom na visećoj svili pokazala koliki je profesionalac.

Pobednica će nagradu od 1.000 evra donirati organizaciji Nurdor koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

Pogledajte pobednički nastup četvrte epizode TLZP.

- Da li je to moj kostim? Malo su ga samo suzili. Ja nikada nisam videla da neko na štiklama i u kostimu izgleda tako muževno i seksi. Miro, ja sam sa Acom po ceo dan, ali fantastična si bila, ovo je tvojih 5 minuta, pokaži Aci kako se to radi. Fantastično. Stvarno si pretalentovan, obavezno da se prijaviš u Zvezde Granda, ja ću ti prva dati DA, al moraš moje pesme da pevaš. Nenade, stvarno si prezgodna mačka, nemam reči, seksi si - oduševljeno je rekla Jelena.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.