ČETVRTA EPIZODA POZNATOG TAKMIČENJA Dragana Mićalović kao Pink odnela pobedu uz NEVEROVATNE VRATOLOMIJE

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETVRTA EPIZODA POZNATOG TAKMIČENJA Dragana Mićalović kao Pink odnela pobedu uz NEVEROVATNE VRATOLOMIJE

I u ovoj epizodi humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" videli smo nas vatrene nastupe, ali i čuli nežne, emotivne balade.

Nakon glasanja žirija i takmičara, Dragana Mićalović je imala najviše bodova, te je dobila 1.000 evra koje će uplatiti u humanitarne svrhe. Nagradu će donirati organizaciji koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

Bane kao Ed Širan izveo je jedan od trenutno najpopularnijih hitova "Shape of you". Bane se našalio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Sa ovoliko tehnike i plesača moralo je da uspe.

- Ti si pokazao kako se može jedna mantrična, uspešna pesma napraviti. Pali smo su trans od tvog ritma na početku, i održao si nas do kraja. Engleski nije bio najjači, a ni ritam, ali to nije smetalo da odslušamo celu pesmu. Napeto je bilo do kraja! - rekao je Đura.

Leon je bio odličan kao Kendrik Lamar. S obzirom da je repovanje Leonov stil, on se ovde sjajno snašao. Nina je bila oduševljena nastupom, i prokomentarisala je da je ovo možda najbolji Leonov nastup do sada!

- Fantastičan si! Skinuo si ga skroz. Prema nekom mom subjektivnom mišljenju, mislim da si večeras nekako zasenio sve. Bio si sjajan! Čestitam ti na nastupu, bilo je kao u originalnoj verziji. Srećna sam zbog tebe, i što ideš krupnim koracima napred. Samo tako nastavi, svaka čast! - navela je Radovićeva.

Stevan, kao Nele Karajlić, je izveo pesmu "Guzonjin sin" a tokom nastupa je, na oduševljenje svih devojaka u studiju kao i voditeljke, skakao i bacao se, te skinuo majicu i tako dodatno podigao atmosferu.

- Pogodio si Neletov temperament fenomenalno. Hvala ti, podsetio si me na jedno lepo vreme. Ličio si na Neleta iz onog vremena kad je bio naš idol. Pevao si možda malo previše dobro, da bi ličio na njega. Imitacija je bila potpuno dobra. Sve skupa je bilo jako zabavno - rekao mu je Đura.

Bebi Dol iznenadila je sve nastupivši kao legendarni Leonard Koen. Bebi je izvela pesmu "Aleluja" a na sceni joj se pridružio "Gradski hor Beograd", pod vođstvom dirigenta Milana Mihe Aćimovića, koji su bili toliko srećni što su nastupali sa Bebi, pa su joj nakon otpevane pesme uručili specijalni poklon.

Dragana Mićalović ostavila je sve bez daha nastupivši kao Pink svojim čuvenim plesom na visećoj svili.

- Ja više nemam reči kako tebe da nahvalim, šta sve ti možeš! Samo da znate da nije imala nikakve sigurnosne mreže i žice - rekla je Nina.

Đuro i Andrija su izašli na scenu da probaju svilu, Andrija je uspeo nekako da se popne i zaljulja pozornicom.

- Bilo je fenomenalno, baš je bilo dobro, ali malo mi se vrti u glavi. Bio je spektakularan nastup, fantastičan. Gago vrhunska izvedba i svaka ti čast, ovo zaista nije bilo lako uraditi - rekao je Milošević.

Leka je prvi put nastupio kao žena, i to kao Vesna Zmijanac.

- Leko, kakvo poprsje imate, ko bi vama smeo da stane na crtu, ovo je impozantno - rekla je Nina.

Andrija je izašao i opipao Lekine bujne grudi.

- Malo mi je bilo skeri, Vesna Zmijanac na ne znam čemu, uz taj falset, moram priznati da nisam bio baš oduševljen prvi put. Mada nas je zabavljalo, bilo je jako smešno - rekao je Đura.

Usledio je nastup Edite Aradinović, koja je predivno interpretirala čuvenu Adel i prenela emocije koje pesma "Someone like you" nosi. Nina je pitala da li takva emocija može da se odglumi ili mora da se oseti i da se za nekog peva.

- Mislim da emocija svakako može da se odglumi, ali je bolje kada je su tekst i muzika propraćeni iskustvom. Jer čovek kad prođe neki put patnje i nekog ličnog umiranja i ponovnog rađanja, može drugačije da oseti pesmu. Pogotovo ko je kantautor, onda može da izrazi sve što misli, oseća i što ga boli, a onda da sve to pretoči u kompoziciju. Edita je bila divna. Iza ove žene stoji mnogo tuge - rekla je Aleksandra.

Mira Škorić i Nenad Pagonis kao Aca Lukas i Jelena Karleuša zapalili su studio u numeri "Bankina", a na sceni im se pridružila i prava Jelena Karleuša.

- Vi ste bukvalno zapalili studio - rekla je Nina, pa je dodao Đuro:

- Nenade, ja sam bio toliko živčan, baš je bilo napeto, štikla ti je propadala, samo što nisam skočio da te zaustavim, sa tom kosom si opletao oko vatre. Jako mi je simpatično kako te muči ovaj kostim. Uspeo si nekako sve to.

Prva je nastupila Tijana Dapčević u ulozi izazovne Džesi Džej.

- Odlično ti stoji ovaj šorcić, moram da primetim - rekla joj je Nina, pa se nadovezala Aleksandra Radović:

- Prvo želim da udelim kompliment Tijani, ti treba ovako da izgledaš. Bila si toliko divna, teško je pevati Džesi Džej za nas, ona ima neke nedostižne visine, a pritom neki sitan vibrato koji je jako teško oponašati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZVELA NEVEROVATNE VRATOLOMIJE Dragana Micalovic odnela pobedu kao Pink u TLZP

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2017

I u ovoj epizodi humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" videli smo nas vatrene nastupe, ali i čuli nežne, emotivne balade...Nakon glasanja žirija i takmičara, Dragana Mićalović je imala najviše bodova, te je dobila 1.000 evra koje će uplatiti u humanitarne svrhe. Nagradu će donirati...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.