Albanija: Nastavljen štrajk na aerodromu u Tirani, privode kontrolore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2021, 07:18

Albanija: Nastavljen štrajk na aerodromu u Tirani, privode kontrolore

Kancelarij Tužilaštva u Tirani optužila je kontrolore leta na aerodromu "Majka Tereza" za zloupotrebu položaja, jer danima štrajkuju zbog smanjenja plate i ukidanja beneficija.

Zbog štrajka kontrolora od juče su letovi otkazani.

Kontrolni toranja na aerodromu od jutros je preuzela vojska, a premijer Edi Rama upozorio je sve koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se do petka ne vrate na posao da će biti otpušteni, prenosi portal Egzit.

Kako se navodi, Tužilaštvo je oduzelo radnu dokumentaciju i raspored rada 65 zaposlenih u kontroli leta, a tokom noći 26 kontrolora je privedeno u policiju, od kojih je 23 jutros pušteno.

Prema pisanju portala ABC njuz Albanija očekuje se da će još kontrolora biti privedeno na razgovor.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.