ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 27. april

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 27. april

Sportske strane dnevnih novina u četvrtak su veoma šarenolikog sadržaja i tematike.

Fudbal i prvi mečevi polufinala fudbalskog Kupa Srbije su udarno "štivo" na poslednjim stranama Večernjih novosti, koje su sa naslovom "Zvezdin poker za finale", opisale dominaciju crveno-belih na Brdu protiv Čukaričkog.

Takođe, na istom mestu, samo ispod "nosećeg" teksta o utakmici Zvezde i Čuke, je intervju sa Srbinom koji će igrati finale nemačkog kupa, Mijatom Gaćinovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Kuriru je poslednju stranu posvetio galantnom treneru San Antonija Gregu Popoviču i njegovom gestu u neimenovanom restoranu u Memfisu gde je ostavio 5.000 dolara.

Srpski Telegraf je "zavirio" u privatni život Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera koji su se skrasili  u Čikagu gde nemački fudbaler odrađuje ugovor sa lokalnim Fajerom.

U pregledu štampe za četvrtak pogledajte i šta donose poslednje strane Informera i dnevnog lista Alo.

Printskrin: Večernje novosti

Večernje novosti

Printskrin:

Kurir

Printskrin: Alo

Alo

Printskrin:

Srpski telegraf

Printskrin:

Informer

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.