SLS: Vojvodina u sjajnom meču tek u nastavku slomila otpor ‘zmajeva’ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Vojvodina u sjajnom meču tek u nastavku slomila otpor ‘zmajeva’ (FOTO) (VIDEO)

U prvom meču 13. kola Superlige Srbije, Vojvodina je u Novom Sadu savladala Voždovac sa 3:1 (0:0) i makar na jedan dan smanjila zaostatak za liderom.

Utakmica na ‘Karađorđu’ bila je izuzetno zanimljiva za gledanje, o čemu svedoče četiri pogotka. Ipak, dva više postigla je Vojvodina i tako je došla do vredne pobede na startu 13. kola Superlige.
Prvo poluvreme nije donelo puno šansi, ali je zato u drugom viđen potpuno drugačiji i mnogo zanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbal.
Sve je počelo golom Filipa Malbašića posle greške odbrane ‘Zmajeva’ za 1:0 za domaće. Ali, samo sedam minuta posle toga gosti su došli do izjednačenja. Stojanović je savladao Kordića za 1:1.
Lalatovićev tim, znao je šta želi i to je i dobio na kraju. Golovima Paločevića i Trujića na asistenciju prethodnog stralca, Voša je stigla do trijumfa i dolaska na samo ‘minus dva’ u odnosu na Crvenu zvezdu koja sutra od 15 časova gostuje u Subotici.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Superliga, 13. kolo

Petak, 21. oktobar:

Vojvodina – Voždovac 3:1 (0:0)
(Malbašić 47, Paločević 56, Trujić 64 – Stojanović 54)
Subota, 22. oktobar:

15.00 Spartak – Crvena zvezda
15.00 Bačka – Radnik Surdulica
17.00 Čukarički – Metalac
17.00 Javor – Mladost
17.00 Novi Pazar – Napreda
17.00 Rad – Borac
19.00 Partizan – Radnički



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post SLS: Vojvodina u sjajnom meču tek u nastavku slomila otpor ‘zmajeva’ (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BUNDESLIGA: Hamburg puca po svim šavovima, Ajntraht je to obilato iskoristio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016

U prvom meču osmog kola nemačke Bundeslige Ajntraht je ubedljivo savladao ekipu Hamburga u gostima rezultatom 3:0 (1:0).. . Ekipa Hamburga u ovoj utakmici je do ovog meča na sedam utakmica postigla svega dva gola, a ni večeras nije uspela a poboljša taj učinak. Naprotiv, u prvom poluvremenu nisu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.