Vojvodina za 17 minuta slomila otpor Voždovca

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina za 17 minuta slomila otpor Voždovca

Novosadska Vojvodina upisala je devetu pobedu u Superligi pošto je u meču 13. kola pred svojim navijačima savladala Voždovac sa 3:1 (0:0).

Sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu i to u razmaku od svega 17 minuta. Domaće je u vođstvo doveo Malbašić lepim golom u 47. minutu, ali je samo šest minuta kasnije izjednačio Jovan Stojanović i to posle opravdano poništenog gola Novosađanima zbog ofsajd pozicije.

Nije to pokolenalo izabranike Nenada Lalatovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji su preko Paločevića ponovo došli do vođstva u 55. minutu, da bi tačku na ovaj meč posle lepe akcije domaće ekipe stavio Nikola Trujić u 64.

Vojvodina sada ima samo dva boda manje od vodeće Crvene zvezde uz meč više, dok je Voždovac na 10. mestu sa 14 poena. Svi ostali mečevi 13. kola na programu su u subotu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina rutinski protiv Voždovca

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2016

U prvom meču 13. kola fudbalskog prvenstva Srbije, Vojvodina je večeras pred oko 700 gledalaca na Karađorđu savladala Voždovac rezultatom 3:1...Prošlonedeljni poraz očigledno nije uzdrmao izabranike Nenada Lalatovića pa su sa novom pobedom zadržali korak za vodećom Zvezdom...Iako je prvo poluvreme...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.