Pazarcima stigao još jedan fudbaler!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarcima stigao još jedan fudbaler!

Novi Pazar je doveo novo pojačanje za narednu sezonu.

Fudbalski klub Novi Pazar i ofanzivni vezni igrač Dino Sarač dogovorili su danas jednogodišnju saradnju.

"Drago mi je što sam došao u klub s visokim ambicijama, nadam se da ćemo ponoviti uspeh iz prošle sezone i biti u vrhu tabele. Ovo je fudbalska sredina, utakmice su veoma posećene i tu sam se uvek sjajno osećao na terenu. Biće još bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer će publika sada bodriti mene i saigrače", rekao je Šarac prilikom promocije na Gradskom stadionu.

Šarac (25) je u Novi Pazar došao iz Donjeg Srema, a prethodno je nosio dres subotičkog Spartaka, Srema iz Sremske Mitrovice i ČSK Čelareva.

"Što se takmičenja tiče, gde ja, tu i Novi Pazar. Pratimo se već šest godina u Prvoj ligi i Super ligi Srbije", istakao je Šarac.

On je izrazio zadovoljstvo zbog ponovne saradnje sa trenerom Petrom Kurćubićem.

"Moja prethodna iskustva su sjajna, pre svega radi se o dobrom čoveku, fudbalskom radniku i vrsnom stručnajku. Nadam se da ćemo imati vrhunsku saradnju, kao u ČSK Čelarevu i Spartaku", kazao je Šarac.

Dino Šarac će već sutra imati priliku da nastupi za Novi Pazar u prijateljskoj utakmici protiv niškog Radničkog u Brusu, koja je zakazana za 17 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija dovela supertalentovanog napadača za 'DŽ'! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015

Na 'Mestalji' se radi punom parom u ovom prelaznom roku. Danas predstavljeno novo pojačanje...Nakon uspešnih pregovora sa Seltom oko dovođenja Santija Mine i produžetka saradnje sa kapitenom Danijem Parehom, 'Slepi miševi' su danas ozvaničili da su završili još jedan veliki posao...U njihov tabor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.