Grof iz bivšeg kluba dovodi Zvezdi pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof iz bivšeg kluba dovodi Zvezdi pojačanje?

Šampion Srbije mogao bi da se pojača u veznom redu reprezentativcem Gabona koji je prethodne tri godine proveo u klubu sa kojim je Miodrag Grof Božović svojevremeno osvojio nacionalni Kup Rusije.

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da dobije veliko pojačanje u veznom redu i zamenu za Marka Grujića koji je po završetku sezone razdužio crveno-belu opremu.

Trener šampiona Srbije Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Božović "nanišanio" je dosadašnjeg ofanzivnog veznog fudbalera Rostova Gelora Kangu (25) sa kojim je imao prilike da sarađuje u vreme dok je sedeo na klupi vicešampiona Rusije.

Reprezentativac Gabona priključio se Rostovu početkom februara 2013. godine i potpisao ugovor na 3.5 godine, što znači da bi Crvena zvezda mogla da ga angažuje kao slobodnog igrača što je najveća prednost u ovoj situaciji.

Strateg crveno-belih ima odličan uvid u kvalitet Gelora Kange jer je sa njim sarađivao u Rostovu iako reprezentativac Gabona nije bio među fudbalerima koji su imali veliku minutažu.

Recimo i to da je Gelor Kanga postao poznat široj javnosti krajem 2014. godine kada je kažnjen sa tri meča zabrane igranja zbog toga što je navijačima Spartaka koji su ga vređali na rasnoj osnovi pokazao srednji prst.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dovodi vezistu iz Rusije, a pred vratima Marakane je i Zlatni Orlić!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016

Foto: Wikipedia/Светлана Бекетова..Miodrag Grof Božović je okupljanje fudbalera Crvene zvezde zakazao za 13. jun, a sportski sektor užurbano radi na tome da mu obezbedi sva potrebna pojačanja...Kako Sport saznaje, crveno-beli imaju veliku želju da angažuju vezistu Rostova i reprezentativca...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.