Eksplodirale dve bombe u Grčkoj

Izvor: RTS, 02.Sep.2009, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirale dve bombe u Grčkoj

U eksploziji bombe ručne izrade u Atini jedna osoba lakše povređena i pričinjena znatna materijalna šteta. Druga eksplozivna naprava aktivirana je ispred zgrade grčke vlade u Solunu.

Dve bombe ručne izrade eksplodirale su jutros u grčkim gradovima Atini i Solunu, jedna osoba je lakše povređena, a pričinjena je i znatna materijalna šteta, javile su agencije, pozivajući se na policijske izvore.

U eksploziji bombe postavljene u kombiju usred atinske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Berze lakše je povređena jedna osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta na zgradama i parkiranim vozilima.

Druga eksplozivna naprava aktivirana je ispred zgrade Ministarstva za Makedoniju i Trakiju u Solunu. U eksploziji je pričinjena manja materijalna šteta.

Eksplozijama je prethodilo anonimno upozorenje upućeno grčkim medijima, ali do sada niko nije preuzeo odgovornost za napade.

Policija sumnja da je za napad u Atini odgovorna levičarska ekstremistička organizacija Revolucionarna borba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Atini i Solunu eksplodirale bombe

Izvor: Mondo, 02.Sep.2009

Nedaleko od Beze u Atini eksplodirao automobil bomba. Lakše povređena jedna žena. U Solunu aktivirana manja bomba u govornici.

Nastavak na Mondo...

Eksplodirale dve bombe u Grčkoj

Izvor: 24sata, 02.Sep.2009

Druga eksplozivna naprava aktivirana je ispred zgrade grčke vlade u Solunu.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.