Konačno ih dobili, tolika fama bila oko Srbije

Izvor: B92, 28.Jul.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Konačno ih dobili, tolika fama bila oko Srbije"

Hrvatski vaterpolista Luka Lončar rekao je da je ekipa bila borbena do kraja i da je zasluženo pobedila Srbiju u polufinalu Svetskog prvenstva u Budimpešti. "Fantastična utakmica cele ekipe, čestitam saigračima i celom stručnom štabu. Bila je to velika utakmica, i Srbija je igrala fantastično, ali i mi. Do poslednje sekunde se nije znalo ko će pobediti. Sva sreća da smo držali fanatičnu borbenost do kraja i zasluženo smo slavili", rekao je Lončar, prenosi Hina.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lončar: ''Fanatična borbenost do kraja, zaslužena pobeda nad Srbijom''

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2017

Hrvatski vaterpolista Luka Lončar rekao je da je njegova ekipa bila borbena do kraja i da je zasluženo pobedila Srbiju u polufinalu Svetskog prvenstva u Budimpešti..."Fantastična utakmica cele ekipe, čestitam saigračima i celom stručnom štabu. Bila je to velika utakmica, i Srbija je igrala fantastično,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.