Zvezda preokretom do pobede

Izvor: RTS, 30.Mar.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda preokretom do pobede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Zagrebu ekipu Cibone rezultatom 76:67 (22:27, 13:16, 16:14, 25:10) u poslednjem kolu ligaškog dela. Preokret u režiji Nelsona i Dženkinsa. Pobedom Zvezde poznati su polufinalni parovi Jadranske lige, a trijumf je srpskoj košarci doneo najbolji koeficijent i četiri tima i u narednoj sezoni. Igraće Zvezda i Cibona, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan i Cedevita.

Crveno-beli su se dugo mučili u Zagrebu. Cibona je dominirala tokom većeg dela susreta. U poslednjoj četvrtini domaćin je imao 63:53, a onda je usledila neverovatna serija Zvezde od 20:0 i pobednik je bio rešen. Crveno-beli su potom rutinski priveli meč kraju.

Najkefikasniji u redovima Crvene zvezde bili su Nelson sa 18, Dženkins sa 14 i Marjanović sa 12 poena. Kod domaćina Šarić je postigao 15, a Planinić 13 poena.

Fajnal-for Jadranske lige održaće se u Beogradskoj Kombank areni od 25. do 27. aprila.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonović kapitenski "zakucao Cibonu"!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Cibonu u poslednjem kolu ligaškog dela Regionalnog košarkaškog šampionata a jedan od lepših poteza na utakmici izveo je kapiten gostiju Marko Simonović zakucavanjem preko dvojice igrača zagrebačkog sastava.

Nastavak na Sportske.net...

POGLEDAJTE: Neverovatna serija košarkaša Crvene zvezde od 20:0

Izvor: Kurir, 30.Mar.2014

Duel Cibone i Crvene zvezde obeležio je nestvaran preokret crveno-belih u završnici meča i serija od 20:0. Domaćin nije dao koš čitavih pet minuta..ZAGREB - Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cibonu rezultatom 76:67, čime su trijumfalno završili regularni deo takmičenja u Jadranskoj ligi...Duel...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.