ŽREB LŠ: Ponovo madridski derbi! Juventus u Monaku

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB LŠ: Ponovo madridski derbi! Juventus u Monaku

Pala odluka u Nionu

Ovo se dugo čekalo! Dva dana fudbalska Evropa licitirala je sa parovima polufinala Lige šampiona i tome koji bi okršaj bio najzanimljiviji za široki auditorijum, a to je danas zvanično odlučeno žrebom u Nionu.

U polufinalu elitnog takmičenja snage će odmeriti Real Madrid i Atletiko Madrid, odnosno Monako i Juventus.

Počasni gost na žrebu bio je premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Velsa Kervin Džons, a tu su bili i predstavnici klubova Klemente Viljaverde, Ludovik Žili, Pavel Nedved i Emilijo Butragenjo. Kuglice je izvlačio legendarni golgeter Liverpula i reprezentacije Velsa Jan Raš.

Prvi mečevi polufinala na programu su 2. i 3. maja, kada će domaćini biti Real Madrid i Monako, dok su revanši već narednog vikenda. Finale je zakazano za 3. jun na Nacionalnom stadionu Velsa u Kardifu.

PUT DO POLUFINALA

REAL MADRID: Sporting (2:1, 2:1), Borusija Dortmund (2:2, 2:2), Legija (5:1, 3:3), Napoli (3:1, 3:1). Bajern (2:1, 4:2).

ATLETIKO MADRID: PSV (1:0, 2:0), Bajern Minhen (1:0, 0:1), Rostov (1:0, 2:1), Leverkuzen (4:2, 0:0), Lester (1:0, 1:1).

JUVENTUS: Sevilja (0:0, 3:1), Dinamo Zagreb (4:0, 2:0), Lion (1:0, 1:1), Porto (2:0, 1:0), Barselona (3:0, 0:0).

MONAKO: Totenhem (2:1, 2:1), Leverkuzen (1:1, 0:3), CSKA Moskva (1:1, 3:0), Mančester Siti (3:5, 3:1), Borusija Dortmund (3:2, 3:1).

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Road to Cardiff: Madridski derbi, Juve ide u Monako

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017

U Nionu je održan žreb za polufinale Lige šampiona nakon koga znamo i ko će se sa kim nadmetati za mesto u finalu najvažnijeg klupskog takmičenja fudbalske Evrope...#FridayFeeling at UEFA HQ..#UCLdraw..#UELdraw..#UYL semi-finals..Bring it on pic.twitter.com/picfVMmhHx

Nastavak na N1 televizija...

Žrijeb Lige šampiona: Madridski derbi u polufinalu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2017

Fudbaleri Real Madrida i Atletiko Madrida igraće u polufinalu Lige šampiona, dok drugi par čine Monako i Juventus...Real će biti domaćin prvog meča 2. maja na Santjago Bernabeuu, a revanš je 9. na Visente Kalderonu...U drugom polufinalu, Monako će dočekati Juventus 3. maja, dok je revanš u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Liga šampiona: U polufinalu madridski derbi i mladost protiv iskustva! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017

U Nionu je održan žreb za polufinale Lige šampiona, a kuglice su spojile Real i Atletiko, odnosno Monako i Juventus...Očekuje nas sjajna završnica najelitnijeg evropskog takmičenja!..Žrebom, koji je održan tradicionalno ovog petka u podne, odlučeno je da će se u borbi za finale sastati madridski...

Nastavak na BKTV News...

Španski klubovi napravili nedostižan niz u LŠ!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017

Hoće li nekome poći za rukom ono što su uspeli španski klubovi?..Ove sezone u okviru polufinala Lige šampiona ćemo gledati Atletiko Madrid i Real Madrid u jednom polufinalu, odnosno Monako i Juventus u drugom polufinalu...Dakle, ponovo su dva tima iz Španije u okviru polufinala Lige šampiona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.