Totenhem opet bez pobede!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem opet bez pobede!

Poslednji subotnji meč 4. kola Premijer lige završen remijem bez golova Totenhema i Evertona.

Premijer liga je nekim utakmicama ove sezone pokazala da je izuzetno atraktivno takmičenje, ali svako malo desi se utakmica poput Totenhem - Everton.

U izuzetno tvrdom meču nijedna odbrana nije popustila pa je meč završen "nepopularnim rezultatom" - 0:0.

Češće i bolje su napadali domaći, ali Totenhem ni u četvrtoj utakmici ove sezone nije uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zabeleži pobedu...

Napadač Totenhema Hari Kejn prošle sezone je bio pravo otkrovenje Premijer lige, ali je u velikoj golgeterskoj krizi.

On gotovo 400 minuta nije postigao gol, a na utakmici protiv Evertona je imao nekoliko prilika za to. U 23. minutu izašao je sam ispred Tima Haurda i možda imao u previše vremena da se namesti, pošto je mlako šutirao u američkog golmana... Gosti su najbolju šansu imali preko Toma Kleverlija, ali je na kraju poluvremena bivši fudbaler Junajteda morao iz igre zbog ozbiljne povrede kolena.

Kejn je u drugom poluvremenu postigao gol, ali je on poništen zbog nedozvoljene pozicije, čini se opravdano.

Nedeljama je u centru pažnje defanzivac Evertona Džon Stouns koga Žoze Murinjo žarko želi u Čelsiju. Čelnici Evertona su odbili već nekoliko ponuda Plavaca, a i navijači se slažu sa transfer-politikom kluba pošto su pre utakmice pevali kako im "novac nije potreban, jer on može da kupi Stounsa".

Everton fans chant: "I don't care too much for money, money can't buy you Stones" before game against #COYS. pic.twitter.com/8HEOyRIdhD

— Eurosport UK (@Eurosport_UK) August 29, 2015

U ranijim mečevima dana Čelsi je poražen od Kristal Palasa 2:1, Liverpul je kod kuće izgubio od Vest Hema 3:0, dok je Mančester siti zabeležio još jednu pobedu, ovoga puta "pao" je Votford - 2:0.

Rezultati:

Totenhem - Everton 0:0

u subotu:

Njukasl – Arsenal 0:1 (0:0)

/Koloćini ag 52/

Aston Vila – Sanderlend 2:2 (2:1)

/Sinkler 11, 41 - M’Vila 8, Lens 52/

Bornmut – Lester 1:1 (1:0)

/Vilson 24 - Vordi 86/

Čelsi – Kristal Palas 1:2 (0:0)

/Sako 65, Vord 81 – Falkao 80/

Liverpul – Vest Hem 0:3 (0:2)

/Lancini 3, Nobl 29, Sako 90+2/

Mančester siti – Votford 2:0 (0:0)

/Sterling 47, Fernandijo 56/

Stouk – VBA 0:1 (0:1)

/Rondon 45+3/

nedelja:

Sautempton – Norič 14.30

Svonsi – Mančester junajted 17.00

TABELA: Mančester siti 12, Kristal Palas 9, Lester 8, Mančester junajted 7 (-1), Arsenal 7, Liverpul 7, Vest Hem 6, Svonsi 5 (-1), Everton 5, Norič 4 (-1), Bornmut 4, Aston Vila 4, Čelsi 4, VBA 4, Votford 3, Totenhem 3, Stouk 2, Njukasl 2, Sautempton 2 (-1), Sanderlend 2.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Miroljubivi Totenhem i Everton

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015

Everton je danas gostovao na "Lejnu", uspeo je da izvuče jedan bod...Ekipe Totenhema i Evertona sastali su se u četvrtom kolu Premijer lige, a pobednika nije bilo pošto je meč završen rezultatom 0:0...Nakon ovog rezultata Totenhem i dalje ne zna za pobedu u ovoj sezoni, a na četiri utakmice postigli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.