Uhapšen osumnjičeni da je prilikom saobraćajne kontrole policajcu točkom pregazio stopalo i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 14:30

Uhapšen osumnjičeni da je prilikom saobraćajne kontrole policajcu točkom pregazio stopalo i pobegao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su O. Č. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Sumnja se da je on, krajem aprila, prilikom saobraćajne kontrole, naneo lake telesne povrede policajcu u patroli pregazivši mu stopalo zadnjim točkom svog vozila i potom pobegao.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, O. Č. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.
Rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadnjim točkom vozila pregazio stopalo policajca koji ga je kontrolisao, pa pobegao

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2024

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je O. Č. (20) zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti.

Nastavak na Radio 021...

GORIVO PREPRODAVAO NA CRNOM TRŽIŠTU Uhapšen muškarac (41) iz Smedereva

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom i Poreskom policijom, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno skladištenje...

Nastavak na Blic...

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO GENERALA U PENZIJI Novi detalji brutalnog napada na autobuskoj stanici: Određeno mu zadržavanje (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Policija je danas po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Adisa S. zbog sumnje da je on jedan od napadača koji su brutalno pretukli generala u penziji Vukajla Čađenovića (75), saznaje Kurir.

Nastavak na Blic...

U Kladovu uhapšen Beograđanin zbog pretnji policajcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 08:29

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su B. J. (36) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti...Kako je saopštila Policijska uprava Bor, on se sumnjiči da je u stanu pretio dvojici policajaca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.