Uhapšen zbog nedozvoljenog nošenja oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 12:22

Uhapšen zbog nedozvoljenog nošenja oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su N. B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Prilikom kontrole na ulici, posle ponoći, policija je kod osumnjičenog pronašla i oduzela pištolj sa okvirom i sedam metaka.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, N. B. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prilikom kontrole na ulici, policija u Sremskoj Mitrovici kod muškarca pronašla pištolj i sedam metaka

Izvor: Danas, 13.Maj.2024

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je N.B (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Nastavak na Danas...

Uhapšen osumnjičeni da je prilikom saobraćajne kontrole policajcu točkom pregazio stopalo i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su O. Č. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti...Sumnja se da je on, krajem aprila, prilikom saobraćajne kontrole, naneo lake telesne povrede...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.