Toni Nadal: Federer je bolji od Rafe, ali samo zato jer ga ATP favorizuje

Izvor: Blic, 09.Okt.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Federer je bolji od Rafe, ali samo zato jer ga ATP favorizuje

Toni Nadal, stric nekada najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala, priznao je da je od španskog asa bolji Rodžer Federer, ali samo zato jer ga ATP kalendar favorizuje.

"Nemam problem da to izgovorim. Tačno je, Federer je bolji od Nadala i broj titula to potvrđue. Ali, isto tako, sezona je satkana u Rodžerovu korist, jer je mnogo više turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se održavaju na superbrzim podlogam nego bilo kojih drugih", rekao je Toni Nadal, misleći pre svega na turnire na šljaci, na kojima je Rafa gotovo neprikosnoven.

Opširnije na našem specijalu Šangaj Masters 2012

Povezane vesti: Đoković ostavio Rafu i Rodžera iza sebe, prvi po zaradi na turnirima Novak i dalje drugi, Janko deveti a Troicki 31. na svetu Đoković: Ovo je zlatna era tenisa, a Endi Marej je njen deo Federer povećao prednost u odnosu na Novaka, Tipsarević pao na 9. mesto Teniseri "kradu" peškire na Vimbldonu
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ATP kalendar po Rodžerovoj mjeri

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2012

Toni Nadal, stric nekada najboljeg tenisera svijeta Rafaela Nadala, priznao je da je od španskog asa bolji Rodžer Federer, ali samo zato jer mu više odgovara ATP kalendar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.