Superheroj iz Dortmunda Marko Rojs: Dobro smo se zabavili sa maskama

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superheroj iz Dortmunda Marko Rojs: Dobro smo se zabavili sa maskama

"Ovakve stvari uvek dobro dođu. To je bila šala. Pre dva dana smo zajedno za ručkom došli na tu ideju", objasnio je nemački reprezentativac

Konačno je proradila žuto-crna mašina iz Dortmunda. Borusija je u velikom derbiju Rura pregazila Šalke sa 3:0, a strelac trećeg gola Marko Rojs kaže da su Milioneri konačno izašli iz opasne zone i da više ne razmišljaju o borbi za opstanak.

Prvi gol Borusije protiv Šalkea dao je Pjer-Emerik Obamejang, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a proslavio ga je sa Rojsom tako što su na lice stavili maske Betmena i Robina što je, naravno, izazvalo veliku pažnju nemačke javnosti. Rojsu je zapala uloga Robina, dok je njegov saigrač postao Betmen.

“Uvek se trudim da se dobro zabavimo, a nismo imali mnogo prilika za to u prvom delu sezone. Ovakve stvari uvek dobro dođu. To je bila šala. Pre dva dana smo zajedno za ručkom došli na tu ideju“, objasnio je Rojs.

Borusija je vezala četiri pobede u prolećnom delu Bundeslige i probili se do 10. mesta na tabeli. Imaju osam bodova manje od četvrtoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.

“Pre mesec dana pričali smo o borbi za opstanak. Dobro je da smo sada to ostavili iza sebe, ali moramo da idemo korak po korak. Trenutno smo u formi i ako timovi koji su ispred nas na tabeli negde ispuste bodove, mi ćemo uraditi sve da ih stignemo. Ipak, ima još dosta da se igra do kraja prvenstva“, rekao je Rojs za klupski sajt.

Ekipu Borusije u sledećem kolu Bundeslige očekuje gostovanje Hamburgu, a zatim i revanš meč protiv Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

 (FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.