Steaua zakoplikovala sebi situaciju, Fjorentina jača i od sudije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua zakoplikovala sebi situaciju, Fjorentina jača i od sudije (VIDEO)

U J i K grupi Lige Evrope poslednje kolo daće odgovor ko će kao drugi tim na tabeli otići u 1/16 finala

PAOK je ostvario veliku pobedu na gostovanju Dinamu iz Minska – 2:0, tako da je izbio na drugo mesto u K grupi, ali ima isti broj bodova koliko i Gengan koji je sa igračem više izgubio od Fjorentine – 1:2, pa će odluka o tome ko će uz Italijane otići u šesnaestinu finala Lige Evrope biti poznata u poslednjem kolu.

Junak Grka bio je Atanasijaidis, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je u poslednjih osam minuta uspeo dva puta da matira Beloruse. U drugom meču u istoj grupi francuski predstavnik je loše otvorio meč. Već posle 13 minuta imala je dva gola minusa. Potom je minut pre kraja prvog poluvremena sudija dao nadu domaćinu pošto je dosudio nepostojeći penal i isključio Basantu. Bovu je bio precizan sa bele tačke, međutim, u nastavku meča brojčano slabija Fjorentina uspešno se branila i odbranila.

Dinamo iz Kijeva očekivano je završio posao u J grupi protiv Rio Avea, koga je savladao sa 2:0, i tako obezbedio plasman u 1/16 finala. Ukrajinski predstavnik otvorio je Portugalce golom Lensa tek u 53, da bi pobedu osigurao Veloso u 78. minutu.  U drugom meču u grupi, Olborg je dobio Steauu sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je Enevoldsen u 72. minutu, pa je došlo do zamene pozicija na tabeli. Danci su sada drugi sa devet, Rumuni treći sa sedam bodova, a odluka ko će sa Dinamom u nokaut fazu pašće u poslednjem kolu.

Lokeren je slavio protiv Legije sa 1:0, međutim, slaba je to uteha pošto je Trabzon u finišu meča sa igračem manje postigao dva gola i dobio Metalist sa 3:1. Turci su ostali na drugom mestu i imaju tri boda više od Belgijanca i bolju gol razliku.



Grupa J

Olborg – Steaua 1:0 (0:0)

/Enevoldsen 72/

Dinamo Kijev – Rio Ave 2:0 (0:0)

/Lens 53, Veloso 78/

Grupa K

Dinamo Minsk – PAOK 0:2 (0:0)

/Atanasijadis 82, 89/

Gengan – Fjorentina 1:2 (1:2)

/Bovu 45p – Marin 6, Babakar 13/

Grupa L

Lokeren – Legija 1:0 (1:0)

/Vaneken 7)

Trabzon – Metalist 3:1 (1:0)

/Belkalem 36, Ekiči 87, Jilmaz 90+5 – Homenjuk 68/

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Karamele utišale Folksvagen arenu, Sevilja stradala na De Kajpu, Napoli pregrmeo Prag (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014

Fenomenalni napadački tandem Romelu Lukaku - Kevin Miralas učestvovao u oba pogotka sastava Roberta Martineza - 2:0..Fudbaleri Evertona ostvarili su plasman u 1/16 finala Lige Evrope, pošto su na Folksvagen areni savladali domaći Volfsburg i kolo pre kraja osigurali prvu poziciju u grupi H - 0:2...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.