Skaj Sports - Čelsijeva ponuda od 40 miliona je prihvaćena!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skaj Sports - Čelsijeva ponuda od 40 miliona je prihvaćena!

Čelsi je poslao ponudu od 40 miliona evra za belgijskog napadača, mediji prenose da je ona prihvaćena.

Antonio Konte koji će preuzeti Čelsi zvanično odmah nakon završetka prvenstva Evrope u fudbalu, završava jedan veliki posao u ovom trenutku.

Radi se o dovođenju napadača iz Marseja, Mičua Bačuajia, 21-godišnjeg belgijskog reprezentativca koji je bio najbolji igrač kluba sa juga Francuske prethodne sezone.

Bačuaji je na meti najvećih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sveta, ali je pored Čelsija najveću želju da ga dovede pokazao Totenhem.

Ipak, Čelsi je poslao ponudu koju Marsej nije mogao da odbije, ona iznosi 40 miliona evra, a Bačuaji će najverovatnije potpisati petogodišnji ugovor sa ekipom iz Londona.

Bačuaji je u Marsej stigao iz Standarda iz Liježa, a u prethodnoj sezoni je postigao 23 gola za ekipu sa Velodroma.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transfer sa EURA podigao ponudu za Vieiru: Zvezda će sada teško da ga zadrži!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 09:43

Foto: fkcrvenazvezda.com..Rukovodstvo Crvene zvezde je istaklo da ne želi da prodajte igrače pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će na novu ponudu za Huga Vieiru teško ostati imuna. Naime, Olimpik iz Marseja želi da Portugalac predvodi njihov napad naredne sezone i žele ga kao zamenu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Barsina "džinovska" ponuda odbijena!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016

Krenula je katalonska ekipa po "kapitalca" ali je vrlo brzo "poljubila" vrata...Nije tajna da je Barselona zainteresovana za nekolicinu napadača širom sveta...Na "radaru" kluba su Kevin Gameiro, Gabrijel Žesus, kao i Paulo Dibala...Za potonjeg je ekipa sa "Kamp Noua" poslala i ponudu tešku čak 80...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.