Izvor: HotSport.rs, 21.Maj.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE SVE JASNO: Evo zbog čega je Junajted platio 80 miliona za Di Mariju (VIDEO)

Čelnici Mančester junajteda prošlog leta iz klupske kase su izdvojili sumu većo od 120 miliona na pojačanja.
Najveći deo tog novca uplaćen je na račun Real Madrida za angažman argentinskog reprezentativca Anhela Di Marije, u tom trenutku jednog od najboljih krilnih napadača.
Međutim, kada bi se podvlačila crta i kada biste upitali prosečnog navijača “Crvenih đavola” šta je to Argentinac postigao na Old Trafordu u svojoj prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezoni, nije mali broj onih fanova tima sa severa Engleske koji bi odgovorili – ništa.
Zapravo, ogroman broj simpatizera ovog kluba pita se “Zbog čega je doveden Di Marija“? Kako stoje stvari, ova enigma je napokon rešena… Pa, ako ga “neće” na terenu, hoće ga na reklamama…
 

 

Angel Di Maria with the gorgeous rabona penalty!So that’s what Manchester United paid £59.7m for…
Posted by 101 Great Goals.com on Wednesday, 20 May 2015


The post SAD JE SVE JASNO: Evo zbog čega je Junajted platio 80 miliona za Di Mariju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GAĐANJE NOVCEM: Mančester spremio astronomsku ponudu za Bejla (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Maj.2015

Kako stvari stoje, Mančester junajted nije završio sa kupovinom igrača Real Madrida pukim dovođenjem Anhela Di Marije.. Kao što je dobro poznato, Junajted je prošlog leta angažovao Anhela Di Mariju iz “Los Blankosa” za sumu od paprenih 80 miliona evra.. Međutim, stav navijača “Crvenih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.